I hjärtat av Farsta centrum

En plats där smaker förenas

Välkommen till Mito Kök & Bar, din förstklassiga restaurang mitt i hjärtat av Farsta Centrum. Hos oss hittar du en omsorgsfullt sammansatt och varierad meny som kommer att tillfredsställa dina smaklökar.

Vi är stolta över att vara en integrerad del av Farsta-samhället och att vara din valda restaurang i Farsta Centrum. Mito Kök & Bar är mer än bara en matplats; det är en plats där smaker förenas, och vår strävan efter kvalitet genomsyrar varje rätt vi serverar.

Noggrant utformad meny

Matupplevelse utöver det vanliga

Vår meny är noggrant utformad för att tillgodose olika smak preferenser. Oavsett om du föredrar svenska klassiker eller internationella favoriträtter, kommer du att hitta något som tillfredsställer din aptit. Vårt team av erfarna kockar använder enbart de finaste ingredienserna för att garantera en matupplevelse utöver det vanliga.

Cafe_Mito_231008_Photo_Olav_Holten-3072
Mito Restaurang i Farsta centrum

Passion för mat och service

Välkomnande och avslappnad atmosfär

När du besöker Mito Kök & Bar kan du förvänta dig en välkomnande och avslappnad atmosfär. Vår personal är engagerad i att göra din restaurangupplevelse minnesvärd och bekväm. Vi strävar efter att skapa en plats där du kan njuta av god mat i trevligt sällskap, oavsett om du är här för en romantisk middag, en familjelunch eller ett affärsmöte.
Vi ser fram emot att välkomna dig till Mito Kök & Bar, din restaurang i Farsta Centrum, och dela vår passion för mat och service med dig. Kom och upplev en smakresa som kommer att skapa minnen och lämna dig mer än nöjd.

Välkommen till Mito Kök & Bar – din förstklassiga restaurang i Farsta Centrum.

Vad våra kunder

säger om oss

Farstaplan 25, 123 47 Farsta

Mån-Fre: 10.00 : 20.00
Lördag: 10.00 : 18.00
Söndag: 11.00 : 17:00

Bokning:

08-724 88 11